Ohjeita Lahen Bileet -lähetyksen katseluun

 

Mitä voin tehdä lähetyksen pätkiessä?

Lähetyksen pätkiessä suosittelemme kokeilemaan ensimmäisenä sivun lataamista uudelleen ja selaimen käynnistämistä uudelleen. Huomioithan, että suosittelemme katsomiseen vähintään 5Mbps nopeuksista internet-yhteyttä, hitaammalla yhteydellä lähetys saattaa katkeilla tai ladata poikkeuksellisen pitkään. 

Heikommalla internet-yhteydellä katsellessasi lähetyksen laatua voi säätää pienemmäksi soittimen oikeasta alareunasta löytyvää rattaan kuvaa klikkaamalla. 

Voit kokeilla soittimen toimivuutta laitteellasi ennen lipun ostamista, kokeilun löydät osoitteesta striimi.eu/kokeile. Soitin on testattu toimivaksi uusimmilla versioilla yleisimmistä selaimista tietokoneella sekä mobiililaitteilla, mutta esimerkiksi osa älytelevisioista ei välttämättä tue palveluamme. 

Chromecastilla lähetystä voi katsoa tietokoneen tai mobiililaitteen Chrome -selaimen välityksellä seuraamalla tätä ohjetta.

Lähetyksestä ei kuulu ääniä tai ne ovat hiljaisella?

Voit säätää soittimen äänenvoimakkuutta vasemmassa alakulmassa Play -napin vieressä olevalla säätimellä. Muista tarkastaa myös tietokoneesi omat ääniasetukset ja liitännät, mikäli et saa ääntä kuulumaan.

Keneen voi olla yhteydessä mikäli lähetys ei toimi?

Striimi.eu asiakaspalvelu:

Sähköposti: asiakaspalvelu (a) striimi.eu

Puhelin: 044-5093146 (vain Lahen Bileet -lähetystä koskevat yhteydenotot)