Ohjeita lähetysten katseluun

Miten saan katselukoodin?

Lippuja lähetyksiin/tallenteisiin voit ostaa kaupastamme. Maksutapoina yleisimmät pankkikortit sekä MobilePay. (koskee vain lähetyksiä joihin liput myydään verkkokauppamme kautta)

Miten lähetyksiä pääsee seuraamaan?

Tulevia lähetyksiä voit selata lähetykset -sivulla. Paina sivulta haluamasi lähetyksen linkkiä avataksesi katselusivun. Katselusivulle voit syöttää sähköpostiin saamasi salasanan. Koodin syötettyäsi paina “Katsele” avataksesi soittimen näkyville. Kun soitin on näkyvissä, paina tarvittaessa Play -näppäintä.

En löydä katselulinkkiä sähköpostista?

Katselukoodi voi toisinaan päätyä sähköpostissa roskapostiin tai Gmail -osoitteissa “Tarjoukset” -välilehdelle. Mikäli et löydä koodia myöskään noista kansioista ja maksusi on onnistuneesti toteutunut, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. (koskee vain lähetyksiä joihin liput myydään verkkokauppamme kautta)

Lähetys ei aukea saamallani koodilla?

Huomioithan koodia syöttäessäsi, että isoilla ja pienillä kirjaimilla on merkitystä. Suosittelemme kopioimaan ja liittämään koodin kirjoitusvirheiden välttämiseksi. Ostettu koodi oikeuttaa rajoitettuun määrään katselukertoja ja yhdellä koodilla voi seurata ainoastaan yhtä lähetystä kerralla. Useamman päivän lähetyksissä jokaiselle päivälle on yleensä erilliset katselusivut ja päiväkohtaiset koodit.

Lähetys pätkii tai on huonolaatuinen?

Lähetyksen pätkiessä suosittelemme kokeilemaan sivun lataamista uudelleen ja selaimen käynnistämistä uudelleen. Huomioithan, että suosittelemme katsomiseen vähintään 5Mbps nopeuksista internet-yhteyttä, hitaammalla yhteydellä lähetys saattaa katkeilla tai ladata poikkeuksellisen pitkään. Katselusoitin muuttaa laatua automaattisesti yhteyden nopeuden mukaan, mutta sitä on mahdollista muuttaa myös itse soittimessa olevasta rattaan kuvasta.

Voit kokeilla soittimen toimivuutta laitteellasi ennen lipun ostamista, kokeilun löydät osoitteesta striimi.eu/kokeile. Soitin on testattu toimivaksi uusimmilla versioilla yleisimmistä selaimista tietokoneella sekä mobiililaitteilla, mutta esimerkiksi osa älytelevisioista ei välttämättä tue palveluamme. 

Chromecastilla lähetystä voi katsoa tietokoneen tai mobiililaitteen Chrome -selaimen välityksellä seuraamalla tätä ohjetta.

Lähetyksestä ei kuulu ääniä tai ne ovat hiljaisella?

Voit säätää soittimen äänenvoimakkuutta soittimen alareunassa olevalla säätimellä. Muista tarkastaa myös katselulaitteen omat ääniasetukset ja liitännät, mikäli et saa ääntä kuulumaan.