Ohjeita lähetysten katseluun

Miten saan katselukoodin?

Lippuja lähetyksiin/tallenteisiin voit ostaa tapahtumien omilta sivuilta. Maksutapoina yleisimmät pankkikortit sekä MobilePay. (koskee vain lähetyksiä joihin liput myydään verkkokauppamme kautta)

Miten lähetyksiä pääsee seuraamaan?

Tulevia lähetyksiä voit selata lähetykset -sivulla. Ostettuasi lähetyksen sivulta katselukoodin, saat hetken kuluessa sähköpostiisi katselulinkin josta pääset avamaan lähetyksen. Linkki on henkilökohtainen.

En löydä katselulinkkiä sähköpostista?

Katselulinkki voi toisinaan päätyä sähköpostissa roskapostiin tai Gmail -osoitteissa “Tarjoukset” -välilehdelle. Mikäli et löydä koodia myöskään noista kansioista ja maksusi on onnistuneesti toteutunut, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. (koskee vain lähetyksiä joihin liput myydään verkkokauppamme kautta)

Lähetys ei aukea saamallani koodilla?

Ostettu katseluoikeus oikeuttaa rajoitettuun määrään katselukertoja ja yhdellä ostetulla katseluoikeudella voi seurata ainoastaan yhtä lähetystä kerralla. Useamman päivän lähetyksissä jokaiselle päivälle on yleensä erilliset katselusivut ja päiväkohtaiset linkit.

Lähetys pätkii tai katselukoodia ei pysty syöttämään?

Lähetyksen pätkiessä suosittelemme kokeilemaan ensimmäisenä sivun lataamista uudelleen ja selaimen käynnistämistä uudelleen. Huomioithan, että suosittelemme katsomiseen vähintään 5Mbps nopeuksista internet-yhteyttä, hitaammalla yhteydellä lähetys saattaa katkeilla tai ladata poikkeuksellisen pitkään.

Voit kokeilla soittimen toimivuutta laitteellasi ennen lipun ostamista, kokeilun löydät osoitteesta striimi.eu/kokeile. Soitin on testattu toimivaksi uusimmilla versioilla yleisimmistä selaimista tietokoneella sekä mobiililaitteilla, mutta esimerkiksi osa älytelevisioista ei välttämättä tue palveluamme. 

Chromecastilla lähetystä voi katsoa tietokoneen tai mobiililaitteen Chrome -selaimen välityksellä seuraamalla tätä ohjetta.

Lähetyksestä ei kuulu ääniä tai ne ovat hiljaisella?

Voit säätää soittimen äänenvoimakkuutta soittimen alareunassa olevalla säätimellä. Muista tarkastaa myös tietokoneesi omat ääniasetukset ja liitännät, mikäli et saa ääntä kuulumaan.