Palvelut

Tarjoamme kokonaisvaltaisia toteutuksia suoriin verkkolähetyksiin. Avaimet käteen -tyylisellä toteutuksella et huolehdi mistään, mutta saavutat moninkertaisen yleisön internetin välityksellä. 

Palvelumme ovat skaalattavissa pienistä yhden kameran toteutuksista aina useamman kameran monikameratoteutuksiin asti. Voimme tarvittaessa lähettää samanaikaisesti myös esimerkiksi useasta eri tilasta. 

Käytämme aina laadukasta ammattilaiskalustoa koko lähetysketjussa taataksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen yleisölle verkossa.

Jakelu

Tarjoamme tarvittaessa palvelun osana verkkokaupan, jonka kautta on mahdollista myydä sekä suoria lähetyksiä että tallenteita maksumuurin takaa.

Kotimaisilla palvelimilla toimiva verkkokauppamme tukee kaikkia yleisimpiä maksutapoja. Asiakaspalvelumme toimii tapahtuman aikana reaaliaikaisesti mahdollistaen sujuvan asiakaskokemuksen!

Oman alustamme lisäksi voimme tuottaa lähetyksiä myös mihin tahansa ulkopuoliseen verkkopalveluun (esimerkiksi Youtube, Facebook). Tarvittaessa lähetämme myös useammalle alustalle kerrallaan.

Studiotilat

Omat studiotilamme sijaitsevat Lahdessa lähellä keskustaa, mutta lähetykset tai kuvaukset on mahdollista toteuttaa missä tahansa vapaavalintaisessa lokaatiossa.

Meidän kauttamme onnistuvat myös virtuaaliset tapahtumatoteutukset greenscreen -tekniikan avulla. Luomme tarvittaessa 3D -lavastemalleja asiakkaan kuvailemista tiloista ja voimme toteuttaa niihin virtuaalisia striimejä tai tallenteita.