Tilausehdot

Striimi.eu ei korvaa tai palauta lippuja mistään käyttäjästä johtuvasta syystä (katoaminen jne.) Ostetut liput voidaan palauttaa ainoastaan mikäli luvattu lähetys peruuntuu tai siirtyy. Muistathan tarkastaa ennen lipun ostamista, että sinulla on palvelumme kanssa yhteensopiva katselulaite.

Tarjoamamme maksutavat ovat verkkopankki sekä yleisimmät maksukortit. Kaikki maksunvälitys tapahtuu kolmannen osapuolen Paytrail Oyj:n (2122839-7) kautta. http://paytrail.com / asiakaspalvelu@paytrail.com

Lippujen jälleenmyynti tai välittäminen on ehdottomasti kielletty, jokaisella katsojalla tulee olla oma lippu. Yksittäisen lipun käyttökerrat on rajoitettu 10 kertaan.

Alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan suostumuksen lipun ostamiseen. Emme hyvitä ilman suostumusta ostettuja lippuja.

Liput ovat voimassa oston yhteydessä ilmoitetun ajan. Live -tapahtumiin ostetut liput ovat aina voimassa kyseisen lähetyksen ajan. Tallenteiden kohdalla voimassaolo ilmoitetaan erikseen.

Pidätämme oikeuden muuttaa tilausehtoja milloin tahansa. Ilmoitamme merkittävistä muutoksista asiakkaillemme tarvittaessa sähköpostitse sekä sivuillamme.

Nämä ehdot ovat voimassa 25.08.2020 alkaen toistaiseksi.